Kom i form med vibrationsträning

Vibrationsträning

Att du skall börja med någon typ av träning är så klart en nödvändighet, allra helst om du har ett stillasittande arbete såsom ett kontorsarbete eller liknande där du nästan inte rör på dig alls. Du kanske även lider av smärta i ryggen och/eller i dina leder. Idag så har många också ett jobb som upptar ganska mycket tid och det gör att det är svårt att hitta ledig tid för träning. Genom att träna vibrationträning hemma med en egen vibrationsplatta kan du med endast 10-15 minuters träning per pass ca 3 gånger per vecka uppnå de resultat du eftersträvar med din träning. Den effektiva och ”tidssnåla” träningen är det unika med vibrationsplattan. Tidigare var detta ett träningsredskap som endast fanns på gymmet, men idag så kan du köpa en egen vibrationsplatta och placera den i ditt hem.


Vibrationsplattan tar inte upp stor plats och den fungerar som så att man står på en platta som ger vibrationer till kroppen och musklerna drar då ihop sig upp till 25-40 gånger per sekund. Du kan själv ställa in intensiteten så att den passar dig. De låga frekvenserna är främst till för uppvärmning och styrketräning och hög frekvens är gjord för massage. Det finns förprogrammerade träningsprogram som kör igenom ditt pass och därmed gör träningen extra effektiv. Det kan skilja sig på vilken modell som du har hur många program det finns tillgängliga men ligger normalt på mellan 4-7 stycken på de olika modellerna som finns tillgänglia på marknaden.
 Vibrationsplatta på nätet

Ett normalt träningspass med traditionell träning ligger på runt 60 minuter och då tränar man inte alla muskler på en gång som man gör med en vibrationsträning, vilket gör den mer effektiv. Ett träningsprogram ligger endast på 10-15 minuter och behöver bara göras 3 gånger i veckan till exempel måndag, onsdag och fredag. Detta gör att alla har tid att träna. Träningen ger snabb effekt för fettförbränningen, den ger bättre återhämtning, stärker och bygger upp muskler som du annars skulle ha svårt att träna upp med vanliga träningsredskap. Du stärker även ditt skelett och minskar fettet i din kropp.

En vibrationsplatta används också i rehabilitering efter olika typer av skador eftersom den hjälper mot stukningar, ledskador och vrickningar. Du kommer då att ha ont pga att du blir svullen och vibrationsträning minskar svullnaden och ökar även blodcirkulationen vilket gör att smärtan som du hade minskar. Träningen kommer också att transportera bort slaggämnen från muskler och vävnader vilket, gör att svullnaderna kommer att försvinna betydligt snabbare.


Att börja med vibrationsträning kommer att göra alla gott och kan även kombineras med andra typer av träningar som styrketräning, vilket är vanligt förekommande på olika gym där alla använder plattan vid seriös träning eftersom den ger så goda resultat. Tiden för den som bara vill träna upp sin kropp och ta bort fett på sin kropp är minimal med endast 15 minuter vilket gör att det inte finns några ursäkter längre. Du kan placera den i vardagsrummet och göra träningsprogrammet samtidigt som du tittar på nyheterna som exempel, det kallar jag effektiv träning!

Läs mer om att Köpa vibrationsplatta online.

 billiga vibrationsplattor på nätet