Kom i form med vibrationsträning

VibroGym vibrationsplatta

Det finns mängder av olika varumärken och modeller av vibrationsplattor. Vilken vibrationsplatta som är den bästa för dig beror till stor del på vad du vill få ut av din vibrationsträning.

Ett alternativ för att hitta den perfekta modellen är att lägga åtskilligt med tid på att åka runt till de traditionella lokala butikerna för att försöka hitta en prisvärd variant.

Ett annat alternativ, som vi rekommenderar är att söka upp informationen i lugn och ro, framför datorn. På nätet hittar du allt som är värt att veta om varumärken, modeller, priser, prestanda m m. Via internet hittar du även ett flertal seriösa och välrenommerade sportbutiker (såsom Sporttema), där du kan finna precis den vibrationsplatta som är den rätta för dig.

Om du önskar ett specifikt tips på en toppenprodukt för den riktigt seriöse motionären rekommenderar vi:

VibroGym vibrationsplatta:

Vibrationsplattan från Vibrogym är som vi tagit upp ovan framtagen och designad för den riktigt seriöse motionären. Den möter till och med de höga kraven från gym och SPA anläggningar. VibroGym tillverkas i Nederländerna för att säkerhetsställa allra högsta kvalitet.

 Vibrationsplatta på nätet


Den komplexa motorkonstuktionen består av två 350 Watts motorer som är inbyggda i den vibrerande plattformen.

Produkten är mycket användarvänlig och är i stort sett underhållsfri. Det medföljer enkelt justerbara träningsprogram och träningsövningar.

Produkten är tillverkad av rostfritt stål och kännetecknas av dess funktionalitet, teknologi, långvarig kvalitet och tidlös design.

Om du köper denna produkt via Sporttema gäller följande:

  1. 30 dagars öppet köp, 100 % nöjd eller pengarna tillbaka
  2. Lägsta priset garanti
  3. Alltid fraktfritt inom Sverige
  4. Tryggt köp – Sporttema är medlem i trygg e-handel.
  5. 3 års garanti
 billiga vibrationsplattor på nätet